June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Friluftsdag i Hagaparken

April 29, 2018

Efter ett antal möten, mejl och telefonsamtal var det så äntligen dags för Skogsturs första större event, denna gång i Hagaparken. Vet inte hur många gånger jag kollade väderleksrapporten för den här dagen, det såg väl inte så jättelovande ut, men för en gång skull hade meteorologerna fel, i stället för växlande molnighet med risk för regn bjöds det på strålande sol och ganska varmt. Det hade känts ganska jobbigt med ihållande regn en dag som denna. Förutom Skogstur så var äventyraren Aron Andersson tillsammans med Mia Humble från Team Aron assistans där och Helena Traneving från Vandringstjejen  och för att krydda det hela lite extra så var representanter från Genny Mobility där med sina sittande Seegway. Funktionärerna träffades någon timme innan för att rigga upp allt innan besökarna kom och gå igenom dagens program. När besökarna kom bjöds de på kaffe, te och nybakade kanelbullar samtidigt som de fick lite information från oss funktionärer om vad som skulle ske under dagen. Efter fikat delade vi på oss, några stannade kvar för att njuta av vädret på plats medans resten drog iväg på en promenad genom området där Calle Norrman från Skogstur berättade lite om området, naturen och de historiska byggnaderna som är från 1700-talet.

När vi kom tillbaka var det dags för lunch som serverades av Vandringstjenen, vegetariska wraps och till det vatten med olika smaker, naturellt, med eller utan kolsyra. Den stora sponsorn för eventet var Coop södra station så ett stort tack till er! Under lunchen berättade jag lite om Skogstur och vad som var på gång den närmaste tiden. Efter lunch var det många som fortsatte att prova Genny Mobilityn, en av dem var min fru Lotta och så här såg det ut.

 

Framåt eftermiddagen började folk bege sig hemåt så då började vi funktionärer packa ihop våra saker, reflektera över hur dagen blev och alla var vi ense om att det blev riktigt lyckat och att vi snart kommer att planera inför en ny dag med nya spännande aktiviteter.

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar