June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

En dag med mycket skratt och kämparanda

May 29, 2017

Så var årets första heldagsarrangemang avklarad, en mycket lyckad sådan. De första kom tidigt på förmiddagen, sedan kom de i jämn ström till strax efter 10. På förmiddagen hade vi vattenaktiviteter nere vid sjön Getaren som ligger i närheten av Lida friluftsgård. Det åktes båt, kajak, soffa, några till och med badade i det 17 gradiga vattnet.

 

Vid lunchtid tog vi oss upp till Naturrum för att äta lunch, all mat gjordes av Cecilia från Kreativa kök, riktigt god mat. Efter maten spelades det golf, snokarna som kom från Naturskyddsföreningen hade en station där man fick lära sig om olika saker som finns i naturen, några gick på promenad i skogen. Efter fikat var det dags för lite berättelser från först enbart mig där jag berättade om hur jag gör när jag är ute i skogen, både före och under promenaden eller campingturen. Sen pratade jag och Thomas om vår resa till Danmark som vi gjorde förra året, Dagen avslutades med mat över öppen eld. Vädret var underbart och alla människor som kom bidrog till att dagen blev ett minne för livet.

 

För er som missade dagen så kommer vi att anordna fler under året, plus alla promenader, håll utkik på hemsidan så ni inte missar något. Här kommer ett bildspel från dagen, klicka på bilder för att komma till nästa bild.

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar