June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Förberedelser inför campingsäsongen

April 25, 2017

Åter igen fick vi ett ordentligt bakslag vädermässigt, våren gav vika under natten och när jag tittade ut i morse så var det vitt på marken, riktigt tråkigt för nu vill jag ha värme.

För att inte deppa ihop fullständigt så fokuserade jag på vad jag skulle göra idag, fixa cykelkärran som legat i dvala sedan punkteringen för över 1 år sedan när jag var ute någonstans i Stockholms skärgård, tror det var Svartlöga. Oftast får men leta efter var punkteringen sitter, men inte i det här fallet, ett större hål får man leta efter. Punkan var sann och ön, men det där med att det var jag som skulle fixa kärran, det stämmde inte alls, hade det varit jag som gjort det så hade det inte blivit gjort det här året. Nej, i stället skulle jag få hjälp av min gode vän Gunnar Laurin, en riktig klippa om ni frågar mig.

 

Hans cv kan jag tänka mig är riktigt lång, det han inte gjort är inte värt att göra och det han inte kan, det är inte värt att kunna, en underbar människa. Han jobbade tidigare mycket för Zoomability, men de har nu flyttat sin verksamhet till Usa, så nu har han en egen firma, Elsueco. Han jobbar med allt möjligt, men till stor del så är det hjälpmedel han jobbar med och reparerar.

 

Han kom och hämtade mig och cykelkärran i morse, sedan åkte vi till hans verkstad som ligger i Årsta, sedan satt vi och fikade en bra stund, samtidigt som vi pratade jobb, sen satte vi, eller han, igång medans jag höll honom sällskap, en uppgift som är viktig den också. Efter någon timme tog vi en paus och åkte ner till lokala restaurangen och åt en riktigt god lunch, sedan var det dags att fortsätta jobba. Ett par timmar senare blev det klart och resultatet blev perfekt. Här är lite bilder från arbetet och en film med det slutliga resultatet.

 Här kommer filmen.

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar