June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Utblick från ett fik.

April 11, 2017

En söndag i början av April så bestämde jag mig för att göra en tur utefter Stockholms kajer. Jag påbörjade min resa genom att först gena över sportfältet,dvs det fält som ligger närmast Kampementsbadet. Därefter så fortsatte jag ner mot Strandvägen ock åkte utefter vattnet bort mot Dramaten ock vek sedan av in på Kungsträdgårdsgatan, tog därefter höger bort mot Rosenbad,tegelbacken, ock rundade snart Stadshuset.Därefter fortsatte färden med oförminskad fart utefter Norrmälarstrands kaj.Solen sken, ock himlen var nästan klarblå.Framme vid Rålambshovsparken så tog jag vänster ock rullade Smedsuddsvägen mot Mariebergsparken där jag tog en fika ock blickade ut över vattnet bort mot Långholmen med Högalidskyrkan i bakgrunden. En mycket fin tur.

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar