June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Vänsterprassel vid Akaren

April 10, 2017

En av mina största farhågor med att ha en nefrostomi är att jag kommer att bli tvungen att sluta med mina långpromenader och tältnätter tillsammans med Iris, men efter gårdagen ser det ganska ljust ut, även om kvällen inte riktigt blev som jag tänkt mig. Att åka ut i skogen med flera väskor hängandes på rullstolen eller i en cykelkärra med en totalvikt på över 20 kilo är ganska ansträngande för kroppen, något som inte alls är bra när man har nefro, därför ville jag testa om det gick att ta sig fram med all packning sittandes i en permobil, för det kommer en dag då kroppen säger stopp och då är det bra att det finna alternativ för att komma ut i naturen. Det viktiga är inte hur man kommer ut, utan att man kommer ut, om man nu vill det vill säga.

 

Förra årets första tältnatt tillbringade jag och Iris vid Vattugruvans naturreservat som ligger mellan Järna och Mölnbo, en natt som var den första någonsin för Iris i

ett tält. Tanken var inte att vi skulle åka tillbaka till exakta stället utan till en annan plats inte så långt därifrån, sjön Akaren. Området ger en riktig vildmarkskänsla när man tar sig fram genom naturreservat, väldigt tufft att ta sig fram med en manuell rullstol, inte omöjlig