June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Vildmarksmässan

March 12, 2017

För några dagar sedan försvann vårkänslorna ordentligt när vi åter fick snö i Stockholm, men det dröjde inte så länge innan den började försvinna och vårkänslorna kom tillbaka igen, skönt. Ett säkert vårtecken är den återkommande vildmarksmässa som är på Älvsjömässan, en mycket trevlig mäsa med en massa intressanta företag och goa människor med ett stort intresse för frilufrsliv, stora som små.

 

Som vanligt hade jag med mig Calle som ständigt sällskap och ständig sekreterare i föreningen Skogstur, men sällskapet hade förstärkts med ytterligare en person, föreningens kassör Thomas Traneving som i normala fall brukar jobba på mässan, men som i år var där som besökare, en ovanlig känsla och possition för honom kan jag tänka mig. Calle träffade jag redan på Söder, medans Thomas dök upp på mässan, när alla var på plats så var det bara att börja utforska vad mässan hade att erbjuda i år.