June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Länets (nästan) sydligaste punkt

February 25, 2017

Det finns platser som man besöker under specifika delar av året, i alla fall gör jag det. Den platsen som jag och Iris besökte idag är för mig ett typiskt sommarställe, Lövhagens naturreservat några kilometer söder om Nynäshamn. Det är tredje gången jag är här och jag kan säga att platsen funkar att besöka även under vintern, blir lika paff varje gång över hur vackert det är här, sommar som vinter, men platsen har en nackdel, restiden, men den som väntar på något gått, eller i det här fallet vackert, väntar aldrig för länge.

 

Eftersom det låg så långt bort så blev det till att sätta klockan på ringning tidigt i morse, 07.00 närmare bestämt. Mitt mål var att vi skulle hinna med ett tåg som gick två timmar senare, men eftersom jag är så fruktansvärt seg på morgonen, kan inte stressa så tidigt, så kom vi inte iväg förrän en halvtimme senare än vad som var tänkt, men vad gör det, solen sken och kroppen kändes helt okej för tillfället. Att jag har en slang som går ut genom ryggen orkar jag inte bry mig om längre, den känns och den irriterar, men så länge den fungerar så får jag vara nöjd med det, om två veckor får jag träffa min läkare och då vet jag mer om min framtid.

 

Lite mer än 1 timme tar tågresan ner till Nynäshamn, men det är inte så konstigt, hela 16 stationer ska passeras innan man kommer fram.