June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Östertälje-Rönninge

February 5, 2017

 Förra året startade vi ett projekt som uppmärksammades en hel del i olika tidningar, en alternativ Sörmlandsled, dvs en led som funkar för så många som möjligt med med funktionsnedsättning. Vi började i Gnesta och arbetade oss norrut, bilden till vänster är från ett område mellan Gnesta och Mölnbo. Vid ett tillfälle skulle vi reka vid ett område norr om Tungelsta, men så mötte vi på en hel del fysiska hinder som gjorde att vi fick tänka om helt och hållet, sedan kom vintern så då blev projektet liggande, men igår var det dags att ta komma igång med projektet igen. Senast vi var ute åkte vi från Tungelsta och norrut, för att efter några kilometer svänga höger och fortsätta genom skogen på en skogsväg, men man hade satt upp en bom, något som normalt inte är några problem, går det inte att köra förbi med rullstol s