June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Lättare sagt än gjort

December 5, 2016

Förra veckan brottades jag en hel del med mitt psyke, något som jag inte gjort på många år, men efter det som hände för två veckor sedan så blev jag tyvärr tvungen till det. Trots att jag har stor vana att vistas i naturen och att ta i så att jag ibland blivit helt slut, men för att efter en stunds kort vila, orkat fortsätta mina turer, så har jag tvivlat en hel del på min ork och förmåga en hel del sedan jag fick min nefrostomi. Den stora frågan har varit om det verkligen är ett fysiskt problem, eller om det sitter i huvudet, är det fysiskt så kanske man får ta det lite lugnt till allt lugnat ner sig, är det psykiskt så är det bara att bita ihop och köra.

 

I fredags var jag på ett möte med Naturkartan och Daytona angående app-projektet som vi har och jag kan meddela att det går framåt och att det kommer att bli riktigt bra när det blir klart någon gång nästa år. Daytonas kontor ligger på Östermalm och för att ta mig dig tog jag tunnelbanan. Tyvärr så var inte hissarna med mig denna dag, något som i normala fall retar gallfeber på mig, men inte nu. Tack vare att hissarna inte fungerade som de skulle så blev jag tvungen att rulla en hel del, vilket i sin tur gjorde att jag upptäckte att jag faktiskt kan ta mig fram, mer än vad jag trodde, med andra ord så var mitt stora hinder psykiskt och inte så mycket fysiskt, en underbar känsla!

 

I lördags var jag på ett annat möte med en annan förening som jag är med i, Spin-off, men den promenaden dit och hem var in