June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Hågelby

November 10, 2016

En lördag i Oktober så tog jag tunnelbanan från Gärdet till T-centralen, för att där byta till pendeltåget mot Södertälje. Detta byte gick som vanligt utan större problem. Väl uppe på pendeltågsperrongen så blev det en väntan på cirka en kvart innan tåget kom. Jag rullade ombord full av entusiasm över min resa. Jag hoppade, nej det gjorde jag inte utan jag rullade lugnt av tåget vid Tumba station ock letade mig ner på markplan. När detta kraftprov var gjort så väntade nästa utmaning. Jag hade som vanligt ingen karta med mig utan jag rullade åt det håll som jag trodde var rätt. Det gick uppför ock uppför, väl uppe på krönet så tog jag faktiskt min mobil ock kartfunktionen till hjälp för att se om jag var på rätt spår vilket skulle visa sig att jag inte var.

 

Jag hade åkt fel så det var bara att vända ock rulla ner mot stationen igen. Jag rullade över Storvretsvägen samt Huddingevägen ock därefter vidare ner mot Hågelbyleden. Jag följde en asfalterad landsväg med mycket lite trafik fram till en cykel ock gångväg. Denna cykel ock gångväg började med en mycket brant ock ganska lång uppförsbacke. Jag stannade till några (3)gånger för att pusta ut innan jag tog fart igen. Väl uppe på toppen så hade jag en ganska fin utsikt över nejden ock Hågelbyleden. Efter att ha insupit denna fantastiska vy så rullade jag på i sakta mak. Sola sken,å föglera kvittra.

 

<