June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Mörtsjön - ett naturvackert helvete

October 31, 2016

Mitt minne är inte det bästa, det kan väl de flesta som känner mig skriva under på, även jag, trots att det tar emot att erkänna det. Är man ute och rekar inför kommande promenader eller evenemang kan detta ställa till en hel del, men så  länge man upptäcker problemen innan man arrangerar promenaderna eller evenemangen så spelar det inte så stor roll.

 

Om knappt två veckor anordnar föreningen en promenad och tanken var att vi skulle ta oss runt Mörtsjön, en liten sjö som ligger i närheten av Skarpäng, som i sin tur ligger i närheten av Täby, men efter att ha varit där och inspekterat så kände jag att jag var tvungen att ändra plats, och orsaken är följande, omänskliga backar!

 

Det hela började med en trevlig frukost med familjen, sedan packade jag ihop mat o dryck till både mig och Iris, sedan åkte vi iväg, tunnelbana från Mariatorget till tekniska, sedan Roslagsbanan till Tibble där turen började.

 

Vi åkte på en cykelväg som gick utmed Tibble idrottsplats, sedan svängde vi höger, åkte under en bro, uppför en ganska lång och brant uppförsbacke som försvårades av ett vägarbete som gjorde att underlaget inte var det bästa, men dåliga underlag har man ju åkt på förut, så det var bara att bita ihop och kämpa.

 

 

När vi äntligen kom upp fortsatte vi Ellagårdsvägen 1 km bort, tills vi kom till en cykelväg