June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Utmed Rönninge strand

October 30, 2016

För några veckor sedan var jag och Iris uppe vid Rönnigesjön som ligger i närheten av Hägernäs, närmare bestämt vid Rönninge by, ett underbart ställe. Tiden gick så fort när vi var där så jag hann inte se hälften av det jag velat se, så igår bestämde jag att vi skulle dit igen.

 

Vi tog tunnelbanan från Mariatorget och åkte upp till Kungliga Tekniska Högskolan för att ta Roslagsbanan därifrån upp till Hägernäs, en resa på ca 40 minuter. När vi kom fram åkte vi till Koloniområdet svängde vi vänster och följde en grusväg som gick mellan kolonistugorna. Vid första korsning svängde vi höger och följde grusvägen genom fältet upp till skogen. När vi var här senast åkte vi lite annorlunda, en asfalterad väg som hade en hel del branta backar, något som fick mig att vilja undersöka om det fanns bättre, alternativa vägar. Den här vägen var o ena sidan inte asfalterad, grusväg med andra ord, men den var inte alls så backig som den andra, men den bjöd dock på en ordentlig stigning när vi kom till skogen, men den var ändå ganska lätt att ta sig uppför.