June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Projekt Lovön

October 28, 2016

Tidigt i somras var jag med Mats Larshagen från statens fastighetsverk ute på Lovön och Kärsön för att se om och vad man kan göra för anpassningar för att underlätta för människor med funktionshinder att komma ut i naturen. Vi besökte ett antal områden på den norra och västra delen av Lovön och centrala och norra delen av Kärsön. Arbetet har fortgått i det tysta från fastighetsverkets sida, men igår var det dags att ta in Skogstur i arbetet igen. Vi träffades vid Nockeby station och gick igenom dagens områden, både gamla och nya, sedan åkte vi iväg.

 

Vi åkte Drottningsholmsvägen ut till Drottningsholms slott, där svängde vi höger och fortsatte Rörbyvägen till Rörby, där svängde vi åter igen höger och fortsatte Lambaruddsvägen norrut. Vid en t-korsning svängde vi vänster och fortsatte knappt 300 meter, precis innan vi kom till Ensta svängde vi höger och fortsatte in i skogen på en hyfsat bra skogsväg. En stund senare stannade vi till för att fortsätta till fots/hjul den sista biten, tills vi kom till ett litet öppet område, här var det tänkt att man skulle bygga någon form av anpassad grillplats o