June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Nya produkter och framtidsplaner

October 25, 2016

Igår var en givande dag i dubbel bemärkelse. Det började med ett möte med Botkyrka kommun gällande ekonomiskt stöd till Lidadagen som vi ska ha nästa år. Eftersom det här är tredje gången som vi pratat med en kommun angående våra heldagar börjar man nu känna sig säkrare i kostymen. Jag berättade om föreningen och själva upplägget på Lidadagen som vi ska ha 27 maj nästa år. Det kändes riktigt bra när vi gick därifrån en timme senare, mer än så kan jag inte säga eftersom allt inte är riktigt klart än.

 

På hemvägen hämtade jag ett paket från Outnorth. De hade några nya intressanta produkter från Urberg som jag blev intresserad av och som jag tror kommer vara till nytta när jag gör mina promenader, inventerar och håller föreläsningar i framtiden.

 

 Den svarta väskan är en datorryggsäck. Den har ett separat vadderat fack som passar upp till en 15" laptop och ett större huvudfack där jag får plats med allt möjligt, perfekt när jag ska ut och inventera.

 

Om jag nu inte skulle få plats med allt jag vill i den svarta väskan, kan jag använda den gröna ryggsäcken, den är helt vattentät och man kan anpassa storleken efter vad man har i ryggsäcken. Den är först och främst till för att användas vid promenaderna som Skogstur arrangerar, men givetvis kommer jag att använda den privat också. Det här är bara två produkter som kommer från Urberg, gå gärna in på deras sida, Urberg för att kolla in fler saker. Bra produkter till bra priser, det är min melodi.

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar