June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

FaR kurs

October 23, 2016

Den här veckan har varit väldigt mycket berg och dalbana för min del. I torsdags satt jag i möte angående appen som vi håller på och arbetar fram, tillsammans med Naturkartan och Daytona, riktigt kul. Det är otroligt mycket att tänka på, det ska vara en app som ska passa så många som möjligt, därför har de intervjuer som vi gjort med olika personer varit väldigt viktiga. Om några veckor är det dags igen, men det återkommer jag om senare.

 

Fredagen var inte lika kul, då gjorde jag min sista dag på DO efter nästan 12 år. En intressant arbetsplats med underbara kollegor genom åren som man nu lämnat, så det kändes ganska motigt när jag kramade om de sista på kontoret. När man blivit arbetslös får man chansen att antingen prova något nytt, eller fortsätta med det man hållit på med, men på en annan arbetsplats. För egen del så byter jag gärna bana och jobbar inom det området jag håller på med på fritiden, friluftsliv. Det är tack vare Skogstur som jag alltid vaknat med ett leende på läpparna varje morgon (nästan varje morgon), så varför inte fortsätta på den banan? Att starta något eget känns både intressant och roligt, men väldigt osäkert för man vill ju gärna ha en fast inkomst varje månad. Det blir nog så att jag söker fast jobb och utvecklar föreningen så får vi se vad som händer i framtiden.