June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Rönninge by och Skavlötens naturreservat.

October 15, 2016

För många år sedan, kommer inte ihåg när det var, så kände jag att jag ville göra något annorlunda, hyra en cykelkärra och åka från söder till Vaxholm vilket jag också gjorde. På vägen dit stannade jag till vid Rönningesjön som ligger i närheten av Hägernäs norr om Stockholm.

 

Idag var det dags för en promenad i området igen, tillsammans med Iris, utan cykelkärra, tält och allt annan packning som hör en campingnatt till. Eftersom

man numera kan åka Roslagsbanan med rullstol så var det inga problem att ta sig dit, tunnelbanan från Mariatorget till Tekniska högskolan, sedan byte till Roslagsbanan. Tyvärr så är det bara en av vagnarna som är tillgänglig och i vagnen finns det bara två platser som är anpassade för rullstolsburna, så det är inte så mycket, alla vagnar borde vara anpassade, så man slipper leta efter rätt vagn så fort man ska åka. Mitt tips är att man ska hålla sig i mitten av perrongen för den anpassade vagnen brukar finnas i mitten av tågsläpet.