June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Popup-tält

September 22, 2016

Ibland när man är ute på långtur kanske det känns lite besvärligt att sätta upp ett tält det första man gör, speciellt om man har ett funktionshinder. Sedan några år tillbaka så finns det så kallade popup-tält på marknaden, vilket underlättar en hel del.

Ett popup-tält är ett tält som vecklar upp sig av sig själv. Det enda man behöver göra är att, när man tagit ut det ur påsen som den ligger i, ta bort remmen som är runt tältet, när det är gjort tar det 3-4 sekunder, sedan är det klart. Här är en film om hur jag bär mig åt när jag använder det.

 

Det finns både possitiva och negativa saker med det här tältet. Fördelen är som sagt att det vecklar ut sig av sig själv och att det är billigt, ca 600 kronor för ett 2-manna tält.Nackdelen är att det kan vara lite svårt att få ihop det, eftersom pinnarna ger lite motstånd när man ska packa ihop det, men med lite övning så vet man hur man ska vika det.

Mitt tips är att man kan träna hemma först, om man har ett stort rum där tältet får plats i vill säga. Se bara till att flytta på möblerna innan, för när man väl tagit bort remmen, då går det fort.

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar