June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Peak of Denmark, del 8. Toppbestigning

August 23, 2016

Fyra toppar på en dag, med rullstol, fixar man verkligen det? Ja, om man har någon med  sig, att bergen finns i Danmark och slutligen, om man har bil så går det. Den senaste klättringen gav en hel del mersmak, att verkligen ta sig an övriga toppar. Från vår lägerplats till Himmelsbjerget var det inte så långt, och efter att ha sett bilder på berget verkade det inte vara alltför svårt, bilen får jobba lite, men det var helt okej tyckte vi.

 

När man är så fruktansvärt petig som vi är, då duger det inte med att tro att man är på den högsta toppen, vi måste vara hundra procent säkra. Detta gjorde att vi åkte lite fram och

tillbaka mellan några ställen, men till slut bestämde vi oss för ett ställe, vilket visade sig vara den rätta platsen, men det var en ganska stor turistfälla skulle det visa sig. Rejält exploaterat uppe på toppen med hotell, restaurang, flera kiosker, utsiktstorn och