June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Kyrksjölötens naturreservat

August 21, 2016

 

Det här området har jag skrivit om vid tidigare tillfällen, men det är ett område som det är väl värt att skriva om, och anledningen till det är många. Läget, det ligger väldigt nära stan, att ta sig fram i med rullstol, men framför allt så är det ett fint ställe, speciellt på våren när fåglarna har kommit tillbaka och naturen börjar vakna till liv, då är det här ett område som jag varmt kan rekommendera. Åker man tunnelbana så är stationen Åkeshov, sedan tar man hisser ner till en tunnel som går under Bergslagsvägen, sedan hissen upp mot simhallen. När man kommit upp till gatuplan följer man skyltarna mot reservatet som börjar några hundra meter bort.

Åker man färdtjänst så finns det flera olika adresser, men den adress jag vet är Möjbrovägen 37.

Här kommer en liten film om hur området ser ut.

 

 

 

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar