June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Nu kör vi på riktigt

July 8, 2016

Idag gick jag på en mycket efterlängtad semester, något som kommer att märkas på Skogsturs hemsida, en hel del uppdateringar kommer att göras, men framförallt kommer det att skrivas en del på bloggen, det har varit lite si sådär den senaste tiden, men nu ska det bli ändring på det.

 

Redan i morgon kommer vi att rivstarta med en promenad, både i Roslagen, men även en etapp av vår led som vi kommer att ta fram, Calle kommer att ta hand om Roslagen och jag etappen. På söndag kommer vi att beta av ytterligare en etapp, efter det har vi gjort sträckan mellan Gnesta och Södertälje vilket känns riktigt skönt. I ett tidigare blogginlägg nämnde jag att leden kommer att fortsätta från Gnesta upp till Mariefred, i alla fall är det tänkt så, men arbetet med att ta fram den sträckan får vi kanske skjuta fram till nästa år vi måste fokusera på det vi har för tillfället.

 

Semesterns stora höjdpunkt måste ändå vara resan till Danmark, en resa som vi kallar för Peak of Danmark. Vi kommer att under ca 1 veckas tid ta oss upp, och med oss menar jag mig själv och Thomas Traneving, för varje regions högsta punkt, regionerna är som våra landskap och det finns 5 till antalet, med andra ord så är det 5 toppar. Vi kommer även besöka en nationalpark i respektive område, vandringsled m.m. Starten för resan är 28 juli, men som sagt så har vi en hel del att göra innan så håll utkik så ni inte missar något.

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar