June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

En tidsresa på 1000 år

June 5, 2016

Av alla turer som man gör under året så finns det alltid någon eller några som sticker ut, dagens tur är en av dem. I höst kommer Skogstur, att tillsammans med Friluftsfrämjandet i Lidingö att arrangera en tur, Pilgrimsleden mellan Frösunda kyrka ner till Lindholmen som ligger några kilometer norr om Vallentuna. För att det ska gå så smidigt som möjligt, så åkte jag, Calle och Karin Stridh från Friluftsfrämjandet Lidingö dit för att se om det skulle fungera att ta sig fram med rullstol.

 

Eftersom det är en ganska lång resväg upp till Frösunda så blev det till att gå upp tidigt, vilket kan vara lite jobbigt ibland, men väl på plats så är man glad att man offrade sovmorgonen. Först tog jag tunnelbanan från Mariatorget upp till Tekniska högskolan, där mötte jag de andra för att där byta till Roslagsbanan, ett färdmedel som numera går riktigt bra med rullstol. Ett av tågen har ett lägre insteg, oftast tåget i mitten, där det går att ta åka på ombord.