June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Heldag i Tyresta nationalpark, en kommande succe

April 21, 2016

Nu är det bara lite mer än en månad kvar till årets första event som föreningen anordnar, "Heldag i Tyresta nationalpark". Igår träffade vi personalen som vi kommer att jobba tillsammans med i deras Naturrum.

 

Vi gick igenom punkt för punkt och till slut kom vi fram till att det kommer att bli en toppendag, vissa saker har vi fått stryka, men vi har o andra sidan lagt till lite saker också. Man har, sen jag var här senast, jobbat en del med framkomligheten och anpassningar i nationalparken,  bla har man hela tre handikapptoaletter som vi kommer att ha fri tillgång till under dagen, en av dem är vid grillplatsen där vi kommer att njuta av nygrillat.

 

Har du ett funktionshinder, eller känner någon som har det och är intresserad av att komma ut, tveka inte utan tipsa om den här dagen. Här är lite bilder från området, både gamla och nya bilder.

Men det händer så mycket mer i Tyresta nationalpark än heldag tillsammans med Skogstur.  Klicka på länken så kommer ni till deras sida där ni kan läsa om vad som händer i området. Har ni inte varit där tidigare, så kan jag varmt rekommendera ett besök där och som sagt, det är anpassat.

 

 

 

Please reload

Följ oss