June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Ny samarbetspartner

April 19, 2016

Igår träffade delar av styrelsen vd:n för ett mycket intressant företag, Mia Nagorny. Hon är vd för ett företag som heter PerformIQ Care som är ett assistansbolag.

 

Eftersom jag själv, pga mitt funktionshinder, rör mig lite i den miljön så att säga, så vet jag ungefär hur de här bolagen fungerar, men det här sticker ut lite tycker jag, på ett positivt sätt så därför känns det lite extra kul att kunna skriva att de är

 

vår samarbetspartner inom vissa områden. De vill jobba med dem som vill vara aktiva och som älskar idrotten. De anser att idrott och motion är en väg till god hälsa, gemenskap, utveckling och glädje, något som vi i Skogstur skriver under på. Man ser till att deras kunder får möjligheten att prova på olika idrotter och ser till att assistenter och kunder får komma i kontakt med föreningar och idrottsklubbar som skulle kunna vara av intresse. Genom deras nätverk inom idrotten och via samarbeten med föreningar och idrottsklubbar kan de uppfylla kundens önskan att gå på exempelvis fotbollsmatcher eller andra idrottsrelaterade evenemang, eller vara med på Skogsturs promenader och evenemang.

 

Gå gärna in på deras hemsida och läs mer.

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar