June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Etapp 1 av Sörmlandsleden i rullstol

April 16, 2016

För några veckor sedan fick föreningen Skogstur förfrågan om vi kunde anordna en tur på leden för människor i rullstol, ett hedersamt uppdrag som vi tar på största allvar, så idag var vi och rekade inför Sörmlandsledens dag som kommer att gå av stapeln nästa söndag.

 

Eftersom vi anordnat ett antal promenader tidigare så visste vi vad vi skulle titta på när vi var ute tidigare idag, och med vi menar jag mig själv och min gode vän och ständige följeslagare Calle.

 

Vi träffades i Björkhagen som är ledens startpunkt, sedan började vi så sakteliga ta oss fram genom ett landskap som bestod av både tät skog och öppna fält. Förutom fågelsången som börjat på allvar så såg man att det började skjuta fram lite gröna skott från träden runt omkring, våren är helt klart min favoritårstid. Efter några kilometer kom vi fram till Ältavägen, här svängde vi höger och åkte på en asfalterad cykelväg med mycket upp och nerförsbackar, tills vi kom till