June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Hur man överlever en natt i igloo

April 10, 2016

Riktigt så kallt var det väl inte om sanningen ska fram, men det var absolut inte ideala temperaturer för att tälta, det kan jag absolut skriva under på.

 

Vet inte varför jag har så svårt att bestämma mig när jag ska ut och tälta, för jag har ju mina favoritställen, så varför inte välja en av dem, klok som jag är så var det precis det jag gjorde, Erstaviks naturområde som ligger söder om Stockholm. Varför det är en av mina favoritplatser är många, men främst för att det är så vackert, relativt lättkört med rullstol och att man i stort sett varje gång man är här så ser man alltid något vilt, denna gång är inte ett undantag, men backar tillbaka ett dygn.

 

Efter att ha kollat in väderleken ett antal gånger de senaste dagarna kände jag mig så pass säker på att det inte skulle bli något regn och att jag därför kunde ge mig ut tillsammans med Iris med hopp om att vi skulle få det riktigt skönt tillsammans.

 

Eftersom jag inte skulle använda cykelkärran utan hänga det runt rullstolen fick jag tänka lite extra när jag skulle packa, ett feltänk och det kan få katastrofala konsekvenser, men jag är så pass erfaren vid det här laget så det var inga problem att få till det på ett bra sätt, 1 väska fram och två därbak. Eftersom jag hade mitt freewheel fram så kunde jag låta väskan vila på ramen, då blev det ingen påfrestning för mig, utan jag kunde åka på ett säkert sätt.

 

Vi tog först tunnelbanan från Mariatorget till Slussen, sedan blev det Saltsjöbanan<