June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Äntligen dags

April 9, 2016

 

Nu är i stort sett allt packat för årets första tältnatt och nu har jag verkligen bestämt mig, det blir Erstaviks naturreservat, men exakt där är inte riktigt bestämt än, jag har två platser att välja mellan, allt beror på väder och ork, framför allt från Iris sida. Hon har följt mig som en skugga under förmiddagen, allt för att kolla så jag verkligen får med mig allt, framför allt hennes saker, och henne i synnerhet, hur kan jag glömma ett charmtroll som denna underbara dam? Förra året tillbringade jag de flesta nätter ensam vilket inte var så kul, så det känns riktigt spännande och kul att ta med henne, hoppas hon tycker det samma och att hon fortsätter det efter den här natten.

 

Trots att det bara är en natt som vi ska vara ute så är det en hel del att tänka på och ta med sig, det finns inget värre än att upptäcka flera kilometer inne i skogen att man har glömt en massa viktiga saker. Funderade om jag skulle ta cykelkärran eller inte, men efter att ha provpackat och hängt alla väskor, tre i antalet, runt om rullstolen så beslöt jag mig för att inte kärran, den får jag ta när jag är ute en längre tid.

 

Vad är det då jag har med mig undrar ni kanske:

 

 1. Tält från Urberg

 2. Tältgolv

 3. Liggunderlag

 4. Sovsäck

 5. Vatten

 6. Mat till mig och Iris

 7. Regnkläder

 8. Vinterjacka

 9. Extra varma kläder

 10. Mössa

 11. Vantar

 12. Ficklampa

 13. Extra batterier

 14. Vattentäta påsar

 15. Radio

 16. Mobil

 17. Kamera

 18. Kikare

Jag har säkert glömt att skriva ner något, men huvudsaken är att allt är nerpackat i väskorna, vilket jag är säker på att det är, så nu kör vi.

 

  

 

 

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar