June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Bakslag

April 1, 2016

Ibland måste man ta beslut som man egentligen inte vill, jag gjorde ett sådan idag. Igår skrev jag att jag skulle ut och tälta med Iris, något som jag verkligen såg fram emot, men vädret verkade ändra sig, enligt SMHI skulle det bli regn senare i morgon eftermiddag och natten så då tog jag det smärtsamma beslutet att skjuta fram premiärnatten i tält. Om jag ser till tidigare år så har det varit omkring första helgen i april som jag inlett tältsäsongen, men i år får jag alltså skjuta fram det någon vecka eller två.

 

Men innan jag berättar vad jag tänker göra i stället så tänker jag berätta om ett möte som jag hade igår. Normalt brukar inte möten vara så roliga, men Skogsturs möten har varit hysteriskt trevliga, för de har alltid genererat till något trevligt, och det gillar man ju skarpt.