June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Spännande tider stundar

March 21, 2016

 

 I helgen så var jag och Lotta, min fru, på en liten minisemester i Göteborg, en stad som jag har varit i många gånger och som jag varmt kan rekommendera. Förutom semester så var jag även där på ett årsmöte med en förening som heter Spin-off, en förening som vänder sig till alla egentligen, men först och främst till människor med ryggmärgsbråck.

 

Det var hela 17 punkter på dagordningen, men en av punkterna var att jag skulle berätta om föreningen Skogstur, något som jag gärna gör.Jag berätta lite om mig själv och vad jag gått igenom under åren och varför jag bildade föreningen. Jag tror och hoppas att det kommer att resultera i en förening i Göteborg så småningom för det finns många fina naturområden runt omkring. Innan vi åkte ner till Göteborg hade jag kollat lite på nätet för att se vad stan med omnejd hade att erbjuda människor med funktionshinder när det gäller natur.

 

Det var inte så lätt att hitta någon bra information, men efter att ha kollat runt så verkar det finnas några naturområden som är anpassade mer eller mindre för människor i rullstol. Eftersom jag inte besökt platserna så är jag ute på lite hal is, men den är några platser som jag känner mig så pass säker på att jag kan skriva om den.

 

 

Vi börjar med ett ställe som inte ligger i Göteborg,