June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Snart inleds tältsäsongen

March 1, 2016

Kollar på Vildmarksmässans hemsida över program och slås av att det är väldigt mycket extrema saker som man visar och erbjuder men inte så mycket för den ”vanlige Svensson”, lite tråkigt tycker jag, men det finns dock några guldkorn.

 

Det självklara är att lyssna på föredraget som min gode vän Thomas Traneving kommer att hålla, ”Friluftsteknik för nybörjaren”. Det han och hans fru Helena inte vet om friluftsliv, det är inte värt att veta. De driver en av Sveriges mest välbesökta friluftsbloggar och är ute i stort sett varje helg, jag är ofta inne på deras sidor och hämtar information till mina turer. Klicka pålänken så kommer ni till deras hemsida, då förstår ni vad jag menar. Förutom att jag ska lyssna på Thomas så ska jag lära mig torka min egen friluftsmat, jag ska lära mig hur jag laddar upp fysiskt och mentalt inför ett äventyr, något som jag i och för sig inte har några större problem med, men jag är långt ifrån fullärd så alltid hämtar jag något nytt.