June 18, 2018

April 16, 2018

March 20, 2018

November 5, 2017

September 23, 2017

September 17, 2017

September 4, 2017

August 27, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Kattegattleden med rullstol

December 2, 2015

Jag har en längre tid, sisådär en fem år tänkt mig att jag ska ge mig på att köra Hallandsleden med rullstol.Men det har inte blivit av. Men så i år i Juni anno 2015 så gjorde jag slag i saken. Leden är i sin helhet 37 mil lång.Den sträcker sig mellan Göteborg i norr till Helsingborg i söder.

 

Jag gick in i en kartbutik i Stockholm och köpte en karta över Kattegattleden. (den hette tidigare Hallandsleden, men efter att man rustat upp leden runt Varberg så döpte man även denna del till Kattegattleden.) Leden blev helt klar 2014. Väl framme i Varberg så åkte jag från Varbergs centrum ut mot vattnet förbi en utkiksplats för fågelskådare och följde därefter  strandpromenaden som gick förbi Varbergs fästning och vidare ner  mot Träslövsläge. Det var en fin asfalterad väg som var bra skyltad.Det fanns en del backar som var av varierande karaktär. Men det var på det hela taget en trevlig tur.

 

Calle Norrman

 

 

 

Please reload

Följ oss
Sök efter taggar